Ervaar je problemen?

Last Updated: Jan 22, 2016 09:35AM CET
Wanneer je problemen met de Smartschool App ondervindt, probeer dan volgende oplossingen:
  • Sluit de Smartschool App volledig af en start deze daarna opnieuw op.
  • Indien je niet de laatste versie van de Smartschool App hebt, update deze dan via de App Store.
  • Controleer in Smartschool in de browser bij ‘Profiel’ -> ‘Mobiele toestellen en externe koppelingen’ of je toestel is toegestaan.
  • Wanneer het probleem aanhoudt, verwijder de Smartschool App van je toestel en installeer hem daarna opnieuw.
iphone@smartschool.be
http://assets1.desk.com/