Hoe voeg je een account toe?

Last Updated: Jul 06, 2017 09:28AM CEST
Hoe voeg je een account toe?
Wanneer je de Smartschool App voor de eerste maal opent, dien je 3 zaken in te vullen:
  • Platform
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
Het platform van je school vind je terug in de adresbalk van de browser wanneer je naar Smartschool surft: https://schoolnaam.smartschool.be
​Het volstaat om énkel het stukje voor ‘.smartschool.be’ in te typen. Het is niet nodig om https:// en www toe te voegen. In het voorbeeld hierboven volstaat het dus om schoolnaam in te voeren.

Hoe voeg je meerdere accounts toe?
De Smartschool App biedt ondersteuning voor meerdere accounts.
  • Open het menu
  • Druk op 'Accountbeheer' of je naam
  • Klik vervolgens op de + om een nieuwe account toe te voegen
  • Volg de stappen zoals hierboven beschreven
Zo wissel je van account:
  • Open het menu
  • Druk op 'Accountbeheer' of je naam
  • Druk op de naam van de account waarmee je wilt aanmelden
Als je één toestel met meerdere personen gebruikt, overweeg dan om een PIN-code in te stellen om je account te beveiligen. Zo krijgen andere personen die hetzelfde toestel gebruiken geen toegang tot je gegevens en blijft je privacy gerespecteerd.

Meld je je normaal gezien aan via G Suite of Office 365?
De gebruikersnaam waarmee je aanmeldt via G Suite of Office 365 is mogelijk anders dan de gebruikersnaam die je hebt in Smartschool.
Indien je niet kan aanmelden in de Smartschool App contacteer je de Smartschoolbeheerder van de school. Deze persoon kan je de gebruikersnaam van Smartschool zelf bezorgen. Het wachtwoord is voor beiden hetzelfde.
iphone@smartschool.be
http://assets0.desk.com/