Hoe kan je je abonneren op een kalender?

Last Updated: Oct 17, 2017 05:04PM CEST
Met deze optie kan je elke kalender en je schoolagenda (lessen + taken & toetsen) van Smartschool toevoegen in de standaard agendatoepassing op je iPhone of iPad.

Opgelet, je kan deze kalenders en je schoolagenda helaas niet gebruiken in andere apps die toegang hebben tot je standaard agendatoepassing omdat deze door Apple niet via iCloud gedeeld worden.

Abonnement toevoegen
  • Open de Smartschool App en kies in het menu voor "Kalenders".
  • Klik achter de gewenste kalender op "Abonneer".

Abonnement verwijderen

Via de instellingen op je iPhone of iPad (dus niét in de Smartschool App zelf) kan je een bestaand abonnement verwijderen. Volg de stappen op onderstaande screenshots.

iphone@smartschool.be
http://assets0.desk.com/