Kan je meerdere accounts in dezelfde app toevoegen?

Last Updated: Mar 07, 2018 10:48AM CET
De Smartschool App biedt ondersteuning voor meerdere accounts. Er is geen beperking op het aantal accounts. Je kan heel eenvoudig wisselen tussen de accounts via het accountbeheer. Dit is handig voor:
  • Leerkrachten die op meerdere scholen werkzaam zijn
  • Ouders die meerdere kinderen hebben
  • Leerkrachten die ook kinderen hebben die met Smartschool werken
Als je één toestel met meerdere personen gebruikt, overweeg dan om een pincode in te stellen. Zo krijgen andere personen die hetzelfde toestel gebruiken geen toegang tot jouw gegevens en blijft je privacy gerespecteerd.
iphone@smartschool.be
http://assets2.desk.com/