Hoe kan je de taal van de app instellen?

Last Updated: Jul 02, 2018 03:08PM CEST
Op Android-toestellen wordt de taalkeuze overgenomen uit de browser. Je stelt deze in bij Profiel onder Taalinstelling.

Op iOS-toestellen wordt er rekening gehouden met de voorkeurstaal van je toestel. Je kan deze voorkeurstaal kiezen bij Instellingen > Algemeen > Taal en regio (of in het Engels: Settings > General > Language & Region). Wanneer hier bij de voorkeurstalen Frans vóór Nederlands staat, zal de Smartschool App in het Frans getoond worden. Je kan deze volgorde aanpassen door rechtsboven op 'Wijzig' te klikken.
iphone@smartschool.be
http://assets2.desk.com/